illustratiedienst

Breng je boodschap in beeld!

06 526 70 526

werk@illustratiedienst.nl

Wij helpen je met animaties

Sommige informatie blijft beter hangen wanneer je deze in animatievorm vertelt. De combinatie van bewegend beeld en gesproken tekst zorgt vaak dat de kijker langer geboeid blijft. Het gebruik van bijvoorbeeld een explainervideo kan de oplossing zijn om jouw boodschap, informatie of handleiding kort en helder over te brengen.

Werkwijze
Na input en briefing van de klant ontwikkelen wij schetsen van een eerste concept van de animatie. Hierna volgen storyboards en maken we een ruwe versie (animatic). De klant krijgt nu al een duidelijk beeld van hoe de video er uit komt te zien. Is de ruwe versie akkoord maken we de animatie uiteindelijk definitief. Ook voice-over, muziek en geluids-effecten kunnen worden toegevoegd. Alle stappen gaan steeds in nauw overleg met de klant.
Op deze pagina vind je verschillende voorbeelden van toegepaste animaties. Wil je jouw boodschap ook helder en boeiend vertellen in animatievorm? Neem dan contact met ons op via werk@illustratiedienst.nl

Website banners drukkerij van Dongen

Voor gebruik op de homepage van de van Dongen site maakt Illustratiedienst verschillende website banners. Op deze manier communiceert de drukkerij het leveringsprogramma en wijst de bezoeker op de specialisaties van het bedrijf.

Banner-animatie drukkerij van Dongen 'Textielbedrukking'
Banner-animatie drukkerij van Dongen 'Gevelbelettering'
Banner-animatie drukkerij van Dongen 'Bedrijfskleding'
Banner-animatie drukkerij van Dongen 'Industriële bedrukking'

Explainer animatie Imants landbouwmachines 'The Battle'

Imants is leverancier van grondbewerkingsmachines. Doel van de animatie is de voordelen van een Imants spitmachine onder de aandacht te brengen. Zo kunnen bijvoorbeeld meerdere bewerkingen in 1 'gang' uitgevoerd worden, waar de concurrent van machine moet wisselen. Dit levert grote tijdswinst en arbeidsefficiëntie op. - Concept, illustratie, animatie. Uitvoering in meerdere talen.

Explainer animatie Secure Logistics Handscan

Secure Logistics ontwikkelt en levert identiteits- en toegangsmanagementsystemen die informatie en identiteit koppelen. De animatie geeft (zonder gebruik van tekst of voice-over vanwege de internationale doelgroep), op een zo eenvoudig mogelijke manier uitleg over gebruik van de handscan en fingervein. Systemen gebruikt bij bijvoorbeeld terminals in de Rotterdamse haven. - Concept, illustratie en animatie.

Gemeente Zwijndrecht Begrotingsanimatie

Animatie over besluitvorming begroting 2019 gemeeente Zwijndrecht voor gebruik op social media en web. Tevens uitgevoerd als infogram voor print. - Concept, illustratie, animatie.

Handgetekende promo-animatie

Voorbeeld van een handgetekende animatie voor eigen gebruik.

Vrij werk

Losse animatiestijl experiment vanuit Animate en AE.

Animatie Auto's op viaduct
Animatie de Kok
Animatie de Voorzitter

Alle beelden copyright © Illustratiedienst 2023!